Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимание!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Внимание!!!

Имам доста джунджорийки по интериора на 33(от моята = запазени), няма ли на кого да ги подаря, СПЕШНО ! Опаковам кашончета и ги пускам от офис на еконт, приемете го като коледен подарък.

Централна конзола, жабки, копчета, пластмаси, капаци, дръжки, мръжки, тавани, запалки, панели ... всичко. Също плътни дискове с апарати и накладки и още...
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Централната конзола и страничните пластмаси отвътре на вратите,ако може да ми ги пратиш

Comment

За мене дръжките и копчетата.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И мен ме имаи в предвит за подкалниците задна чистачка и може още нещо
        Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
        155 2.0 16v 150hp Super
        146 1.9 jtd fl

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
          Централната конзола и страничните пластмаси отвътре на вратите,ако може да ми ги пратиш
          централна конзола разбирам като пластмасата от таблото до края на ръчната?
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

давайте си кординатите на лс
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

имаше един стар километраж дето каза че е наред него даваш ли го също така там кадето свършва барчето пред задната седалка по средата има едно капаче и под него болчето дато се хваща за купето трябва ми и тва капаче
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

секси .. километража не го давам, но днес изрових едно табло супер запазено, ако го искаш ... даже вратичката на жабката не е увиснала!!

имаш капачето..заедно с цялото барче..
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

а един НЕздрав километраж ще се намери ли ...
                  точка

Comment

Трябват ми запазени дръжки от вътре за предните врати със ввсички капачета че мойте са леж ако някой може да помогне ,няма да го забравя.

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                      Трябват ми запазени дръжки от вътре за предните врати със ввсички капачета че мойте са леж ако някой може да помогне ,няма да го забравя.
                      Аз имах някакви,трябва да погледна.Ако не ще видя какво ще изпрати Крис,и от 3 коли части,все ще скалъпя да ти пратя нещо.Обещавам

Comment

Благодаря ,ако на някой му се намира и оргиналната антена ще съм много благодарен. Съжелявам за нахалството колеги.

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                          а един НЕздрав километраж ще се намери ли ...
                          Аз имам един НЕздрав километраж. Най добре пиши на лично.
                          A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

дали имаш колега спирачни апарати и дискове
                            wenimont

Comment

Имам дясна кора за предната врата на пътника до шофиора с махагонова иматация за 33 доста запазена който му трябва негова е .

Comment

Working...
                              X